Despre noi

Protectie.eu - furnizorul tău nr. 1 de materiale de protecție

Furnizorul tău de materiale de protecție 
Protectie.eu dispune de o gamă diversificată de produse medicale,cum ar fi: măști, halate, mănuși, bonete, acoperitori pantofi. Ne adresăm atât institutiilor medicale, medicilor specialiști, cât și clienților finali. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a menține deopotrivă siguranța pacienților și a personalului medical.
Urmărim constant inovațiile în domeniul medical și ne adaptăm produsele si serviciile în funcție de acestea. Toate acestea au ca scop multumirea clientilor noștri prin eficientizarea costurilor, îmbunățirea și susținerea continuă a actului medical de calitate.

Principiile ce guvernează activitatea desfășurată de către firma noastră sunt:

  • respectul față de client;
  • preocuparea continua în privința asigurării calității produselor noastre;
  • corectitudine și responsabilitate.
Eforturile noastre sunt îndreptate continuu către satisfacerea optimă a cerințelor clienților noștri și creșterea calității serviciilor.
Firma noastră are în vedere nevoile clientilor și urmărește să le ofere servicii complete de cea mai bună calitate:
  • Distribuția de materiale de protecție medicale pentru cabinete medicale , clinici medicale spitale și persoane fizice.
  • Asistență tehnică de specialitate și consiliere pentru toate produsele comercializate.
  • Punerea la dispoziție a unei game largi de produse pentru fiecare categorie.

Comandă materiale de protecție 

MATERIALE DE PROTECȚIE SANITARE
MĂȘTI

Măștile de față ajută la limitarea răspandirii germenilor, atunci când cineva vorbește, tușește sau strănută.

Halate medicale
HALATE

Halatele medicale trebuie să asigure și protecția necesară în ceea ce privește riscul de transmitere a microbilor sau de propagare a bolilor.

BONETE

Bonetele medicale au rolul de a oferi protecție părului împotriva contaminării, dar previne totodata și pătrunderea firelor de păr în locuri în care trebuie menținută o igienă sporită.

MĂNUȘI

Mănușile de protecție au un rol foarte important în sarcinile de zi cu zi deoarece îți oferă confort și usurință în activitățile intreprinse, pe lângă propietatea inițială, cea de protecție.

TOP Call Now Button